In de Nieuwspeper

Trots! We staan in De Nieuwspeper. De leukste huis aan huiskrant van Rotterdam.

Een alinea uit het stuk, wat jullie waarschijnlijk nog niet wisten:

Daphne: “Ik heb het altijd al leuk gevonden om mensen te verbinden en in beweging te krijgen. Vroeger, op de camping, verzon ik als kind activiteiten waar dan het liefst iedereen aan mee moest doen. Mijn moeder kreeg soms een hartverzakking als ik weer met een hele groep bij de tent aan kwam zetten voor bijvoorbeeld een modeshow. Samenwerken aan een project is goed voor je netwerk, dan leer je elkaars kwaliteiten echt goed kennen. Wat dat betreft ben ik een geboren netwerker. Ooit droomde ik van een toekomst als museumdirecteur. Ik groeide op in een boerderij in de Achterhoek. In de schuur richtte ik het ‘oude-spullenmuseum’ in. Ik zette oude troep een beetje leuk neer en plaatste een bord langs de weg. Aan bezoekers verkocht ik zelf geplukte bosjes bloemen. Het ondernemende zat er al vroeg in.”

| persberichten