Winnares Freelancer Of The Year

Gister was het zover: de uitreiking van de Freelancer Of The Year Awards!

Daphne van Mourik, bedenker van het Netwerkkleed, is 1e geworden van de categorie Design & Communicatie. Daphne: “Ik ben ontzettend trots op deze prestatie. Het is een geweldige bevestiging om als designer met een communicatie product in deze categorie te mogen winnen!”

Carlijn Bröring is de terechte winnares van de hoofdprijs. We wensen haar veel succes met haar geweldige platform Foodless!

Aan deze wedstrijd, begonnen in september 2014, hebben 10.000 deelnemers mee gedaan. Met het verzamelen van stemmen en beoordelingen konden de deelnemers een plekje veroveren in de top 100. Deze 100 finalisten hebben tijdens het pitchevent op 21 februari hun bedrijf voor de camera gepresenteerd. De juryleden (vertegenwoordigers van de bedrijven die de FOTY awards mogelijk maken, zie hieronder) hebben 10 winnaars geselecteerd op basis van persoonlijk verhaal, specialisme, businesscase, groeipotentie en slim ondernemen.

De Freelancer of the Year awards worden mede mogelijk gemaakt door: Evita Zorg, LinkedIn, Marktplaats Zakelijk, MINI, Oger, PostNL, Telfort Zakelijk, Victor Mundi, ZP-Assist en de winnaar van afgelopen jaar – zzp-trainer Bart van den Belt.

| Awards