Sandra Westein

Partner Netwerkkleed

Bedrijf: SAAR. Business Organiser
Telefoon: 06-26653553
E-mail: saar@businessorganiser.nl
Website: www.businessorganiser.nl

Over Sandra

Ik ben getrouwd en woon in Schiedam (met 2 katten er ook nog bij). Ik ben dit jaar op 1 mei gestart met de realisatie van mijn droom; mijn eigen bedrijf, en ik geniet van elke minuut. Ik ben een levensgenieter en waardeer de kleine dingen die het leven kan bieden. Mijn motto: “alles wat uit mijzelf komt, is het mooist”.

Je kunt aankloppen bij Sandra voor:

Conceptontwikkeling (zakelijke netwerken), advisering en begeleiding bij het opzetten van netwerkevenementen. Persoonlijke touch, creativiteit, enthousiasme, verbindingen leggen en kansen zien en grijpen.

Sandra, wat borrelt er bij jou?

Er borrelen vooral veel goede, leuke en spannende ideeën. Ik ben benieuwd naar de toekomst en alles wat er komen gaat. Ik zoek nog meer naar inspirerende mensen om me heen om samenwerkingen aan te gaan en de energie te laten bruisen. De kansen liggen voor het oprapen en ik grijp ze stevig vast en maak ze een succes!

Wat betekent een goed gesprek voor jou?

Als ik mijn gesprekspartner(s) net zo enthousiast heb gemaakt als ik zelf ben, is dat het mooist wat kan gebeuren. Een goed gesprek is gebaseerd op respect en vertrouwen voor en in elkaar en dat levert de meest inspirerende momenten op.